JALKAHOITOLA TAKATASSUT 
 
Terveydenhoidollista jalkojenhoitoa

Jal­ka­hoi­to­la Ta­ka­tas­sut on pieni ja rauhallinen  jalkahoitola Helsingin Lauttasaaressa osoitteessa Itälahdenkatu 10 B. Oma sisäänkäynti katutasolla talon päädyssä.

LOMALLA 20.7.-4.8.2024 SEKÄ 8.8.-11.8.2024. Nettiajanvaraus toimii normaalisti!

Terveydenhoidon ammattilaisena tarjoan hoitolassa turvallista jalkojenhoitoa kaikenikäisille asiakkaille. Jos sinulla on diabetes, reuma, MS-tauti, jokin iho­sai­raus (psori, ppp, ppk, ekseema) tai sieni-infektio kynsissä/jaloissa on Jal­ka­hoi­to­la Ta­ka­tas­sut juuri oikea jalkahoi­to­la sinulle. Tutustu hoi­to­va­ihtoehtoihin Palvelut ja tuotteet -sivulla.

Hoi­to­las­sa­ asioi yksi asiakas ker­ral­laan. Voit tulla jalkahoitoon myös yhdessä omaisen tai ystävän kanssa, jolloin toinen odottaa vuoroaan kun toiselle tehdään jalkahoitoa. 

Jos haluat ostaa lah­ja­kor­tin tai tuot­tei­ta ilman varattua aikaa jalkahoi­toon, soita 040 166 0907 ja sovitaan koska tulet käymään. Hoitola on avoinna vain ajan­va­rauk­sel­la! 


ÄLÄ TULE HOI­TO­LAA­N SAIRAANA! Sai­raus­ta­pauk­ses­sa voit peruuttaa ajan vielä samana aamuna soit­ta­mal­la tai teks­ti­vies­til­lä. Varaa uusi aika kun olet parantunut. PIDETÄÄN HUOLTA TOI­SIS­TAM­ME :)

Kulkuyhteydet hoitolaan Lauttasaaren ulkopuolelta tuleville: Laut­ta­saa­reen pääset helposti metrolla. Met­roa­se­mal­ta (Ota­van­tien puolelta) on hoitolaan Itä­lah­den­ka­dul­le kä­ve­lymatkaa noin 1,3 km. Lauttasaaren met­roa­se­mal­ta (Gyldenintien puolelta) pääset hoitolaan myös bussilla 21. Jää pois pysäkillä Vattuniemi, josta kävelet hoitolaan n. 50 m. Lauttasaareen pääset suoraan myös Kampin bussiterminaalista bussilla 21. Jää pois pysäkillä Vattuniemi, josta kävelet hoitolaan n. 50 m. Omalla autolla tultaessa neljän tunnin pysäköintikie­kol­li­sia parkkipaik­ko­ja löytyy Itälahdenkadun ja Nahkahousuntien varrelta.

Hoi­to­las­sa noudatan yleisesti hoitotyössä käytössä olevia puhtaus-, de­sin­fioin­ti- ja hy­gie­nia­me­ne­tel­miä. Ult­ra­ää­ni-­pe­su­kone pesee välineet ja kuumailmasterilaattori steriloi. Huollan kaikki käytössä olleet työ­vä­li­neet päi­vit­täin ja jokaista asiakasta varten on aina puhtaat ja ste­ri­loi­dut välineet käytössä.

Jal­ka­hoi­to­la Ta­ka­tas­suis­sa voit maksaa ylei­sim­mil­lä pankki- ja luot­to­kor­teil­la. Käytössä on Zettle-mak­su­pää­te. Myös käteismaksu onnistuu. Laskutuslisä on 7 €/lasku.