Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

 Ajankohtaista  

Terveydenhoidon ammattilaisena tarjoan hoitolassani turvallista jalkojenhoitoa kaikenikäisille TERVEILLE ASIAKKAILLE!

THL:n suositusten mukaisesti hoitolassani käytetään kasvomaskia.

Tarvittaessa saat kasvomaskin hoitolassa.

Asiakkaille on käytössä käsihuuhdetta ja myös käsien pesu onnistuu.

Maksu sujuu turvallisesti maksupäätteellä, joka desinfioidaan jokaisen asiakkaan jälkeen. Myös käteisellä maksu onnistuu.

TERVETULOA HOIDATTAMAAN JALAT KUNTOON!

 

  

Footlogix tuotteita myynnissä Jalkahoitola Takatassuissa!

 

Tietosuoja- ja rekisteriseloste 25.5.2018

 

Jalkahoitola Takatassuille on laadittu oma tietosuoja- ja rekisteriseloste.

Rekisterin nimi: Jalkojenhoidon asiakasrekisteri

 

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus:

Tarkoituksena on kerätä asiakkaiden tietoja asiakassuhteen hoitamiseksi.

Ajanvarauksen yhteydessä kirjoitetaan asiakkaan nimi ja puhelinnumero manuaaliseen ajanvarauskirjaan.

Nettiajanvarausta tehdessä asiakas ilmoittaa nimensä ja puhelinnumeronsa. Lisäksi asiakas voi vapaaehtoisesti ilmoittaa sähköpostiosoitteensa ja mahdollisia lisätietoja jalkojenhoitoon liittyen.

 

Jalkojenhoidon asiakaskortti:

Ensimmäisen käynnin yhteydessä asiakas täyttää Jalkojenhoidon asiakaskortin, jossa kysytään asiakkaan nimi, puhelinnumero, osoite, syntymävuosi ja ammatti. Lisäksi tiedustellaan asiakkaan sairauksia ja lääkityksiä, apuvälineiden käyttöä, tupakointia, jalkojen itsehoitotottumuksia sekä harrastuksia.

Sairaudet ja lääkitykset toivotaan täytettävän ainakin niiltä osin, millä sairauksilla tai lääkityksillä on merkitystä jalkojenhoidon kannalta. Esimerkiksi veriteitse tarttuvat sairaudet, diabetes, nivelreuma tai muu tuki- ja liikuntaelinsairaus, ihosairaudet, sydän- ja verisuonisairaudet, syöpä ja niihin liittyvät hoidot. Lääkitysten osalta tärkeintä on tietää käyttääkö asiakas verenohennuslääkkeitä.

Asiakkaan apuvälineiden käyttö on myös tärkeä tieto jalkahoitajalle. Käyttääkö asiakas pyörätuolia, rollaattoria, erikoisvalmisteisia kenkiä tai tukipohjallisia.

Muilta osin asiakaskortin täyttäminen ei ole asiakkaalle pakollista.

Asiakastietolomakkeen lopussa kysytään asiakkaan lupaa, saako hänelle lähettää tekstiviestejä tai sähköpostia. Lähettäjänä Jalkahoitola Takatassut / lähihoitaja-jalkahoitaja Leena Salovaara.

 

Tietolähteet:

Jalkojenhoidon asiakasrekisterin tiedot saadaan aina asiakkaalta itseltään. Asiakas voi päättää antaako hän vastauksen kaikkiin asiakastietolomakkeen kysymyksiin.

Potilasvahinkotilanteessa asiakkaan jalkahoitajalle antamilla tiedoilla on suuri merkitys.

Jalkahoitajalle kertyy tietoa asiakkaasta myös jalkojenhoitotilanteessa. Tiedot asiakkaan jaloista merkitään manuaaliseen asiakasrekisteriin jokaisen hoitotoimenpiteen jälkeen. Tiedoksi merkitään, mitä asiakkaalle on tehty hoitotoimenpiteen aikana, mitä välineitä on käytetty, mitä havaintoja jalkojen kunnosta ja toiminnasta on tehty ja onko hoitotoimenpiteen aikana tullut mahdollisesti haavoja jalkoihin. Lisäksi kirjataan ylös mitä ohjeita asiakkaalle on annettu omahoitoon liittyen sekä mahdolliset sovitut jatkotoimenpiteet.

 

Tietojen luovutus:

Jalkahoitola Takatassut ei luovuta asiakkaidensa tietoja kenellekään ulkopuoliselle. Poikkeuksena potilasvahinkotilanne, jossa käytetään apuna ulkopuolista viranomaista selvittämässä mahdollista vahinkotapahtumaa.

Jalkahoitola Takatassut ei luovuta asiakkaiden henkilö- ja asiakastietoja Euroopan unionin tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.

 

Asiakasrekisterin suojaustoimenpiteet:

Sähköinen ajanvarausjärjestelmä Vello on käyttäjätunnuksen ja salasanan takana. Nämä tiedot ovat vain pääkäyttäjän eli lähihoitaja-jalkahoitaja Leena Salovaaran hallussa.

Vello huolehtii omalta osaltaan, että tietoturva-asiat ovat kunnossa. Vellossa näkyy asiakkaan tietona nimi ja puhelinnumero sekä mahdollisesti asiakkaan sähköpostiosoite jos asiakas itse on sen sinne laittanut.

Jalkahoitola Takatassuilla on käytössä vain manuaalinen asiakastietokortisto, mikä tarkoittaa sitä, että asiakkaiden hoitotietoja ei ole näkyvissä missään nettipalvelimessa. Manuaaliset asiakastiedot ja tiedot hoitotoimenpiteistä säilytetään lukitussa kaapissa.

 

Tarkastusoikeus:

Asiakkaalla on oikeus tarkastaa Jalkahoitola Takatassuissa olevat itseään koskevat henkilö- ja hoitotoimenpidetiedot niin halutessaan.

Tästä voi esittää pyynnön lähihoitaja-jalkahoitaja Leena Salovaaralle.

Asiakkaalla on oikeus ja velvollisuus korjata ja oikaista itseään koskevia henkilö ja hoitotoimenpidetietoja.

 

Muu henkilötietojen käsittely:

Jalkahoitola Takatassut ei anna asiakasrekisterissään olevia tietoja kenellekään ulkopuoliselle taholle markkinointi- tai mainontatarkoituksessa.

Jalkahoitola Takatassut saattaa itse lähestyä asiakasrekisterissään olevaa asiakasta tekstiviestillä tai sähköpostilla jos asiakas on antanut siihen luvan.