Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

IZettleIZettle


 

Ajankohtaista 

Joulu lähestyy kovaa vauhtia!

Jalkahoitola Takatassuissa myynnissä ihania joululahjoja läheisille ja ystäville. Lahjakortti jalkojen perushoitoon 60 € tai Footlogix jalkahoitoon 70 €. Jalkavoiteita ja muita tuotteita jalkojen omahoitoon löytyy runsaasti. Tutustu tarkemmin tuotevalikoimaan Tuotteet ja hinnat osiossa. 

 

Footlogix tuotteita myynnissä Jalkahoitola Takatassuissa!

Footlogix jalkahoito 70 €

Katso lisää Palvelut ja hinnat sekä

Tuotteet ja hinnat osioista.   

 

Jalkahoitola Takatassut / Leena Salovaara

Yrityksen Y-tunnus 2887605-5 (rekisteröintipäivä 30.1.2018).

Virallisesti toiminta alkoi 5.3.2018.

Jalkahoitola Takatassuissa voit maksaa käteisellä tai yleisimmillä pankkikorteilla, käytössä on iZettle-maksupääte.

Olen Super-yrittäjä ja minulla on potilasvakuutus, ammatillinen vastuuvakuutus sekä ammatillinen oikeusturvavakuutus Vakuutusyhtiö Turvassa.

Hoitolassa noudatan yleisesti käytössä olevia puhtaus-, desinfiointi- ja hygieniamenetelmiä. Käytössä on ultraäänipesulaite sekä kuumailmasterilaattori, joilla huollan kaikki käytössä olleet työvälineet päivittäin. Jokaista asiakasta varten on aina puhtaat ja steriloidut välineet.

 

Asiakkaat ja yhteistyötahot

Teen hoitolassa jalkahoitoja eri-ikäisille asiakkaille. Hoitola on avoinna ajanvarauksella.

Kotikäyntejä teen vain Vuosaaren alueella vakiintuneelle asiakaskunnalle.

 

Teen jalkahoitoja seuraavissa palvelu- ja ryhmäkodeissa Vuosaaressa:

Palvelutalo Cecilia, Vuosaarentie 8, 00980 Helsinki, HelsinkiMissio ry

          - hoitoja kotikäynteinä sekä HelsinkiMission saunatuvalla maanantaisin

Mäntylän ryhmäkoti, Vuosaarentie 8 C, 00980 Helsinki, Helsingin kaupunki

Helander-koti, Vuosaaren palvelukoti, Koukkusaarentie 18, 00980 Helsinki

Koukkusaaren ryhmäkoti, Koukkusaarentie 20, 00980 Helsinki, Rinnekoti-Säätiö.

 

Minulla on myös sopimus Vuosaaren apteekin henkilökunnan jalkaterveyden hoidosta.

 

Koulutus ja kokemus

Rakennuspiirtäjä 5/1982

Markkinointimerkonomi 5/1989

Lähihoitaja 5/2009

Olen suorittanut seuraavat lähihoitajan osaamisalat;

- kuntoutus 5/2009

- lasten ja nuorten hoito ja kasvatus 5/2012

- jalkojenhoito 2/2018

 

Työharjoitteluja lähihoitajakoulutuksen aikana tein mm. Oulunkylän kuntoutussairaalassa, Helander-kodissa Maunulassa, Seniorisäätiön Pakila-kodissa sekä Kinaporin palvelukeskuksen Kinaporin kammarissa (päivätoiminta). Opiskeluaikana olin kesätöissä Kustaankartanon vanhustenkeskuksen Kuntokartanossa hoitajana.

Lähihoitajaksi valmistumisen jälkeen työskentelin määräaikaisena hoitajana Vanhusten Palvelutaloyhdistyksessä Kampissa päivätoiminnan ohjaajana.

Uutta työpaikkaa etsiessäni lähihoitajan urani ikäihmisten parissa muuttui lastenhoitajan työhön päiväkodissa. Työskentelin lastenhoitajana Helsingin ja Vantaan kaupungin päiväkodeissa vuosina 2010 - 2017.

 

Historian havinaa

Alunperin olen koulutukseltani rakennuspiirtäjä ja LVI-piirtäjä. Uraani kuuluu kokemusta LVI-piirtäjän työstä LVI-Suunnittelutoimisto Enertassa ja Insinööritoimisto Reijo Patronen Oy:ssä.

Vuosina 1986-1989 opiskelin Helsingin kauppaoppilaitoksessa markkinointimerkonomiksi. Sen jälkeen työpaikkani oli vuodet 1990-2005 Arkkitehtitoimisto Kaisa Vepsäläinen ja vuodet 2001-2007 Arkkitehtitoimisto Sari Roiha. Muutaman vuoden tein osa-aikaista työtä molemmissa toimistoissa. Tehtäviini kuului molemmissa toimistoissa erilaiset sihteerin tehtävät; palkat, alustava kirjanpito, laskutus jne. Noihin vuosiin kuuluu myös vahvasti tietotekniikan valtaantulo ja onnekseni olen saanut hyvät opit matkaani. 

 

Elämänmuutokset ovat joskus paikallaan!

Oman yrityksen perustaminen tuli ajankohtaiseksi kun valmistuin Stadin aikuisopistosta jalkahoitajaksi alkuvuodesta 2018. Tiesin jo opiskelemaan lähtiessäni, että jalkahoitajille ei juurikaan ole tarjolla ns. normaalia palkkatyötä vaan yrittäjäksi on ryhdyttävä jos mielii alan töitä tehdä.

Toistaiseksi en ole vielä yrittäjäksi lähtemistä katunut. Itse tässä joutuu miettimään miten oman elantonsa saa kokoon. Kaikki mahdolliset asiat eläkemaksuista lähtien on hoidettava itse, jotta homma toimii. Tavoitteeni on mennä kuitenkin positiivisella energialla eteenpäin.

 

Lämmöllä teille kaikille; Leena Salovaara