JALKAHOITOLA TAKATASSUT 
 
Terveydenhoidollista jalkojenhoitoa

Palvelut ja tuotteet

Jalkahoitola Takatassuissa työni painottuu jalkojen perushoitoon, jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn ja niiden varhaiseen toteamiseen sekä asiakkaan ohjaukseen ja kannustamiseen jalkojen omahoidossa. Jalkojen säännöllinen hoito ylläpitää jalkojen terveyttä ja vaikuttaa pitkällä tähtäimellä koko kehon hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Ensimmäisellä käynnillä tutkin kaikkien asiakkaiden jalat sekä keskustelen jalkojen omahoidosta, työn/työkenkien ja harrastusten vaikutuksesta jalkoihin sekä asiakkaan mahdollisten sairauksien ja lääkitysten vaikutuksesta omaan jalkaterveyteen. Myös jatkokäynneillä tutkin aina jalat ensin ja päivitämme tilannetta tarpeen mukaan. Diabeetikoille teen tarvittavat jalkatutkimukset noin vuoden välein.

Vaativa jalkahoito  n. 60-90 min  72 €
Sinulle, jolla on runsaat kovettumat kantapäissä, päkiän alueella tai varpaiden päissä ja/tai paksuja sienikynsiä tai muuten paksuuntuneita kynsiä sekä mahdollisesti känsiä.
Hoitoon kuuluu jalkakylpy, kovettumien ja känsien poisto, sienikynsien tai muuten paksuuntuneiden kynsien ohennus, leikkaus ja siistiminen, hoitovoide kynsille ja kynsinauhoille, jalkojen rasvaus ja hieronta sekä kotihoito-ohjeet.
EI KYNSIEN LAKKAUSTA!
Lahjakortti Vaativaan jalkahoitoon 74 €

Diabeetikon jalkahoito  n. 60-90 min  68 €
Sinulla voi olla jaloissa kovettumia ja/tai sienikynsiä/muuten paksuuntuneita kynsiä ja/tai känsiä.
Hoitoon kuuluu asiakkaan haastattelu (sairaudet/lääkitykset).
Jalkatutkimukset; jalkaterän nivelten toiminta/asentovirheet, verenkierto palpoiden, jalkojen lämpötilan, värin, turvotusten, suonikohjujen, mahdollisten haavojen havainnointi, jalkojen syvätunto/pintatunto, ihon ja kynsien kunto/muutokset, kenkien ja sukkien sopivuus.
Jalkahoito; jalkakylpy, kovettumien poisto ja/tai paksujen sienikynsien tai muuten paksuuntuneiden kynsien ohennus, leikkaus ja siistiminen, mahdollisten känsien poisto.
Hoitovoide/öljy kynsille/kynsinauhoille, jalkojen rasvaus ja hieronta sekä koti- ja jatkohoito-ohjeet.
EI KYNSIEN LAKKAUSTA!
Lahjakortti Diabeetikon jalkahoitoon 70 €

Jalkojen perushoito  n. 45 min  60 €
Sinulle, jolla on pieniä kovettumia kantapäissä, päkiän alueella tai varpaissa ja normaalit varpaiden kynnet.
Hoitoon kuuluu jalkakylpy, jalkapohjien kevyt hionta ja kovettumien poisto, kynsien kevyt ohennus, leikkaus ja siistiminen, jalkojen rasvaus, hieronta sekä kotihoito-ohjeet.
EI KYNSIEN LAKKAUSTA!
Lahjakortti Jalkojen perushoitoon 62 €

Jalkojen kevythoito  max 45 min  54 €
Sinulle, joka tarvitset jaloille kevyen hoidon pienten kovettumien ja mahdollisten känsien poistamiseksi. Sinulla on normaalit kynnet. Hoidossa käytetään kovettumasuihketta pehmentämään hoidettavat alueet. Hoitoon kuuluu pienten kovettumien poisto ja/tai mahdollisten känsien poisto, normaaleiden kynsien leikkaus ja siistiminen. Jalkojen rasvaus ja kotihoito-ohjeet.
HUOM! Jalkojen kevythoito ei sisällä jalkakylpyä.
EI KYNSIEN LAKKAUSTA!
Lahjakortti Jalkojen kevythoitoon 56 €

Varpaiden kynsien leikkaus  1  max 30 min  37 €
Sinulle, jolla on normaalit kynnet. Hoitoon kuuluu normaaleiden kynsien kevyt ohennus, leikkaus ja siistiminen sekä jalkojen rasvaus.
EI SIENIKYNSIÄ TAI MUUTEN PAKSUJA KYNSIÄ! EI JALKAPOHJIEN KÄSITTELYÄ TAI KOVETTUMIEN POISTOA!

Varpaiden kynsien leikkaus 2   max 30 min  42 €   max 45 min  46 €
Sinulle, jolla on sienikynsiä tai muuten paksuuntuneita kynsiä tai kipeitä sisään kasvaneita kynsiä.
Hoitoon kuuluu kaikkien kynsien ohennus, leikkaus ja siistiminen. Mahdollisesti asiakkaan oman sienilakan laittaminen tai muu hoitoaine sienikynsiin. Sisään kasvaneiden kynsien oikea leikkaus, tarvittaessa ohennus ja capoline-nauhan laittaminen kynnen reunan alle. Jalkojen rasvaus ja jatkohoito-ohjeet.
Jalkakylpy vain tarvittaessa! (Kynnet todella paksut tai epäsiistit)
Ei jalkapohjien käsittelyä tai kovettumien poistoa!
Hinta määräytyy työn määrän ja käytetyn ajan mukaan.

Yksilölliset silikoniortoosit
Kahden varpaan erottaja tai yhden vasaravarpaan oikaisija  a' 32 €
Moniharjanteinen ortoosi  a' 45 €

Silikoniortoosi on yksilöllisesti valmistettu korjaava tai suojaava tuki, joka valmistetaan Silicon-massasta. Ortoosi on pitkäikäinen.
Silikoniortoosit sopivat henkilöille, joilla on rakenteellisia muutoksia jalkaterässä esim. vaivaisenluu tai vasaravarpaita. Ortoosilla ohjataan varpaita oikeaan suuntaan suhteessa toisiin varpaisiin tai alustaan nähden. Ortoosi suojaa varpaita myös hankaukselta tai paineelta.

Sisään kasvaneen kynnen oikaisu Podofix-jousella  40 €/kynsi/hoitokerta
Kynsien tutkiminen, oikaistavan kynnen ohennus, leikkaus ja siistiminen. Kynnen puhdistus, liuskan sovitus ja liimaus, jousen kiristys ja tasoitus valokovetteisella massalla.
Podofix on tehokas kynnenoikaisu, jossa asiakas tuntee oikaisun heti ja sisään kasvaneen kynnen aiheuttama kipu häviää muutamassa päivässä. Oikaistavassa kynnessä ei saa olla sieni-infektiota tai kynsivallintulehdusta.
Paras mahdollinen hoitotulos saavutetaan kun uusi liuska vaihdetaan vähintään 5-8 kertaa. Hoito; ensimmäiset kolme hoitokertaa uusi liuska vaihdetaan viiden viikon välein ja sen jälkeen kahden kuukauden välein. Toimenpide on kivuton.

Pienet työt  max 30 min  30 €
1-2 sisään kasvaneen kynnen hoito (ohennus tarvittaessa, leikkaus, siistiminen, capoline-nauha kynnen reunan alle) sekä jatkohoito-ohjeet TAI
1-2 paksuuntuneen kynnen ohennus, leikkaus ja siistiminen sekä jatkohoito-ohjeet TAI
1-2 känsän poisto ja alueen rasvaus sekä jatkohoito-ohjeet.
HUOM! Pienet työt tehdään kuivana. Känsän poistossa käytetään kovettumasuihketta, joka pehmentää työstettävän alueen.

LAHJAKORTTI
Lahjakortin voi ostaa tiettyyn hoitoon tai vaihtoehtoisesti tietylle summalle, jolloin lahjan saaja voi itse valita mitä palveluita tai tuotteita lahjakortilla ostaa. Lahjakortin hinta sisältää hoidon lisäksi 2 € (kortin hinta/työ/toimituskulut s-postilla). En lähetä lahjakortteja postitse.
* Lahjakortilla olevaa rahasummaa ei voi muuttaa rahaksi.
* Lahjakortti on voimassa 4 kuukautta ostopäivästä.
* Lahjakortti tulee käyttää sen voimassaoloaikana.
* Lahjakortin voimassaoloaikaa voi pidentää vain painavasta syystä. Ko. syitä; lahjakortin saajan sellainen sairaus, joka estää lahjakortin käytön sen voimassaoloaikana tai jalkahoitajan sairaus, joka estää asiakkaita tulemasta jalkahoitolaan. Yhteydenotot ennen lahjakortin voimassaolon päättymistä.
* Käyttämättömän lahjakortin rahasummaa ei palauteta.
Lahjakortin voi ostaa myös sähköisesti:
Laita sähköpostia osoitteeseen jalkahoitola.takatassut@gmail.com ja kerro mille summalle haluat lahjakortin. Lähetän sinulle tili- ja viitenumeron, maksat summan yrityksen tilille ja toimitan sinulle lahjakortin sähköpostilla PDF-tiedostona.
Voit itse tulostaa lahjakortin lahjan saajalle tai hänellä voi olla kännykässä kuva lahjakortista, jonka hän jalkahoitoon tullessa näyttää hoitolassa.

MYYTÄVÄT TUOTTEET
FOOTLOGIX on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, jossa "medi meets pedi" eli lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen. Sarjan teho perustuu jalkahoitoalan ammattilaisten ja tutkijoiden yhteistyöhön sekä oikeanlaisiin raaka-aineisiin. FOOTLOGIX-sarjan tuotteiden valmistuksessa käytetään patentoitua Dermal Infusion Technology eli DIT-teknologiaa, jonka avulla vaikuttavat aineet kulkeutuvat tehokkaasti kaikkiin ihon kerroksiin.
PECLAVUS on korkealaatuinen saksalainen jalkojenhoitosarja.
PECLAVUS-sarjan jalkahoitotuotteet on valmistettu luonto- ja ympäristöystävällisesti. Ne eivät sisällä synteettisiä hajusteita tai väriaineita, kemiallisia- tai silikoniöljyjä eikä niiden johdannaisia tai geneettisesti muunneltuja ainesosia. Tuotteiden valmistuksessa kasviperäisiä ainesosia ei ole säteilytetty eikä niiden kehityksessä ole käytetty eläinkokeita.
PECLAVUS-sarjan monipuolisesta valikoimasta löytyy hoitotuotteita monenlaisille jaloille.

MUUT TUOTTEET Jalkahoitolassa on myynnissä lisäksi vaihteleva tuotevalikoima erilaisia jalkahoitotuotteita.

Jalkojenhoidon yhteydessä saat aina yksilöllisen opastuksen sinulle parhaiten sopivien tuotteiden käyttöön.
Säännöllisellä kotihoidolla jalkasi voivat paremmin.