JALKAHOITOLA TAKATASSUT 
 
Terveydenhoidollista jalkojenhoitoa

Palvelut ja tuotteet

Jalkahoitola Takatassuissa työni painottuu jalkojen perushoitoon, jalkaongelmien ennaltaehkäisyyn ja niiden varhaiseen toteamiseen sekä asiakkaan ohjaamiseen ja kannustamiseen jalkojen omahoidossa. Jalkojen säännöllinen hoito ylläpitää jalkojen terveyttä ja vaikuttaa pitkällä tähtäimellä koko kehon hyvinvointiin ja jaksamiseen.

Ensimmäisellä käynnillä tutkin asiakkaan jalat, keskustelen jalkojen omahoidosta, työn/työkenkien ja harrastusten vaikutuksesta jalkoihin sekä asiakkaan mahdollisten sairauksien ja lääkitysten vaikutuksesta omaan jalkaterveyteen. Myös jatkokäynneillä tutkin aina jalat ensin ja päivitämme tilannetta tarpeen mukaan. Diabeetikoille teen tarvittavat jalkatutkimukset noin vuoden välein.

Vaativa jalkahoito  n. 60-90 min  74 €
Sinulle, jolla on runsaat kovettumat kantapäissä, päkiän alueella tai varpaiden päissä ja/tai paksuja sienikynsiä tai muuten paksuuntuneita kynsiä sekä mahdollisesti känsiä.
Hoitoon kuuluu jalkakylpy, kovettumien ja känsien poisto, sienikynsien tai muuten paksuuntuneiden kynsien ohennus, leikkaus ja siistiminen, hoitovoide kynsille ja kynsinauhoille, jalkojen rasvaus ja hieronta sekä kotihoito-ohjeet.
EI KYNSIEN LAKKAUSTA!

Diabeetikon jalkahoito  n. 60-90 min  68 €
Sinulla voi olla jaloissa kovettumia ja/tai sienikynsiä/muuten paksuuntuneita kynsiä ja/tai känsiä.
Hoitoon kuuluu asiakkaan haastattelu (sairaudet/lääkitykset).
Jalkatutkimukset; jalkaterän nivelten toiminta/asentovirheet, verenkierto palpoiden, jalkojen lämpötilan, värin, turvotusten, suonikohjujen, mahdollisten haavojen havainnointi, jalkojen syvätunto/pintatunto, ihon ja kynsien kunto/muutokset, kenkien ja sukkien sopivuus.
Jalkahoito; jalkakylpy, kovettumien poisto ja/tai paksujen sienikynsien tai muuten paksuuntuneiden kynsien ohennus, leikkaus ja siistiminen, mahdollisten känsien poisto.
Hoitovoide/öljy kynsille/kynsinauhoille, jalkojen rasvaus ja hieronta sekä koti- ja jatkohoito-ohjeet.
EI KYNSIEN LAKKAUSTA!

Jalkojen perushoito  n. 45 min  62 €
Sinulle, jolla on pieniä kovettumia kantapäissä, päkiän alueella tai varpaissa ja normaalit varpaiden kynnet.
Hoitoon kuuluu jalkakylpy, jalkapohjien kevyt hionta ja kovettumien poisto, kynsien kevyt hionta, leikkaus ja siistiminen, jalkojen rasvaus, hieronta sekä kotihoito-ohjeet.
EI KYNSIEN LAKKAUSTA!

Varpaiden kynsien leikkaus 1  max 30 min  39 €   Sinulle, jolla on normaalit kynnet. Hoitoon kuuluu normaaleiden kynsien kevyt hionta, leikkaus ja siistiminen sekä jalkojen rasvaus. EI SIENIKYNSIÄ TAI MUUTEN PAKSUUNTUNEITA KYNSIÄ! EI JALKAPOHJIEN KÄSITTELYÄ TAI KOVETTUMIEN POISTOA!

Varpaiden kynsien leikkaus 2   max 30 min  44 €   max 45 min  48 €
Sinulle, jolla on sienikynsiä tai muuten paksuuntuneita kynsiä.
Hoitoon kuuluu kaikkien kynsien ohennus, leikkaus ja siistiminen. Mahdollisesti asiakkaan oman sienilakan laittaminen tai muu hoitoaine sienikynsiin. Jalkojen rasvaus ja jatkohoito-ohjeet.
Jalkakylpy vain tarvittaessa! (Kynnet todella paksut tai epäsiistit)
EI JALKAPOHJIEN KÄSITTELYÄ TAI KOVETTUMIEN POISTOA!
Hinta määräytyy työn määrän ja käytetyn ajan mukaan.

Yksilöllinen silikoninen varvasortoosi
Kahden varpaan erottaja tai yhden vasaravarpaan oikaisija  a' 34 €
Moniharjanteinen ortoosi  a' 46 €

Varvasortoosi on Silicon-massasta valmistettava korjaava tai suojaava tuki, joka tehdään juuri sinun jalkaasi sopivaksi.
Varvasortoosi on tarkoitettu henkilöille, joilla on rakenteellisia muutoksia jalkaterässä esim. vaivaisenluu tai vasaravarpaita. Ortoosilla ohjataan varpaita oikeaan suuntaan suhteessa toisiin varpaisiin tai alustaan nähden. Ortoosi suojaa varpaita myös hankaukselta tai paineelta.

Sisään kasvaneen kynnen oikaisu Podofix-jousella  42 €/kynsi/hoitokerta
Kynsien tutkiminen, oikaistavan kynnen ohennus, leikkaus ja siistiminen. Kynnen puhdistus, liuskan sovitus ja liimaus, jousen kiristys ja tasoitus valokovetteisella massalla. Toimenpide on kivuton.
PODOFIX on tehokas kynnenoikaisumenetelmä, jossa asiakas tuntee oikaisun heti ja sisään kasvaneen kynnen aiheuttama kipu häviää muutamassa päivässä. Oikaistavassa kynnessä ei saa olla sieni-infektiota tai kynsivallintulehdusta.
Paras mahdollinen hoitotulos saavutetaan kun uusi liuska vaihdetaan 5-8 viikon välein noin vuoden ajan.

Pienet työt  max 30 min  32 €
1-2 sisään kasvaneen kynnen hoito (kynnen ohennus, leikkaus, siistiminen, capoline-nauha kynnen reunan alle) sekä jatkohoito-ohjeet TAI
1-2 sienikynnen tai muuten paksuuntuneen kynnen ohennus, leikkaus ja siistiminen sekä jatkohoito-ohjeet TAI
1-2 känsän poisto ja alueen rasvaus sekä jatkohoito-ohjeet.
HUOM! Pienet työt tehdään kuivana. Känsän poistossa käytetään kovettumasuihketta, joka pehmentää työstettävän alueen.

LAHJAKORTTI
Lahjakortin voi ostaa tiettyyn hoitoon tai tietylle summalle, jolloin lahjan saaja voi itse valita mitä palveluita tai tuotteita lahjakortilla ostaa. Lahjakortteja ei toimiteta postitse!

Lahjakortin voi ostaa oman hoitolakäynnin yhteydessä tai sähköpostitse. Laita sähköpostia soitteeseen jalkahoitola.takatassut@gmail.com ja kerro mille summalle haluat lahjakortin. Lähetän sinulle maksutiedot, maksat summan yrityksen tilille ja saat lahjakortin sähköpostiisi PDF-tiedostona. Voit tulostaa lahjakortin lahjan saajalle tai se voi olla hänellä myös kuvana kännykässä.

* Lahjakortin arvoa ei voi muuttaa rahaksi.
* Lahjakortti on voimassa 4 kuukautta ostopäivästä.
* Lahjakortti tulee käyttää sen voimassaoloaikana.
* Lahjakortin voimassaoloaikaa voi pidentää vain painavasta syystä. Ko. syitä; lahjakortin saajan sellainen sairaus, joka estää lahjakortin käytön sen voimassaoloaikana tai jalkahoitajan sairaus, joka estää asiakkaita tulemasta jalkahoitolaan. Ole tarvittaessa yhteydessä hoitolaan ennen lahjakortin voimassaolon päättymistä.
* Käyttämättömän lahjakortin rahasummaa ei palauteta.

MYYTÄVÄT TUOTTEET
Jalkahoitolassa on jatkuvasti myynnissä vaihteleva tuotevalikoima erilaisia jalkahoitotuotteita. Vakiotuotemerkkejä ovat mm. Footlogix, Peclavus ja Iloiset varpaat.

Jalkojenhoidon yhteydessä saat aina yksilöllisen opastuksen sinulle parhaiten sopivien tuotteiden käyttöön.
Säännöllisellä kotihoidolla jalkasi voivat paremmin.