Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

IZettleIZettle


 

Ajankohtaista

Jalkahoitola Takatassuissa on käytössä kanta-asiakaskortti, jolla vakituisesti jalkojen perushoidossa käyvät asiakkaat saavat joka 6. hoitokäynnistä 30%:n alennuksen.

Yleistä

Yrityksen Y-tunnus 2887605-5

Jalkahoitola Takatassuissa voit maksaa käteisellä tai yleisimmillä pankkikorteilla.

Käytössä on iZettle -maksupääte.

Jalkahoitola Takatassut on perustettu tammikuun lopussa 2018.

Virallisesti toiminta alkoi 5.3.2018.

Olen Super-yrittäjä ja minulla on potilasvakuutus, ammatillinen vastuuvakuutus sekä ammatillinen oikeusturvavakuutus Vakuutusyhtiö Turvassa.

Hoitolassani noudatan yleisiä puhtaus-, desinfiointi- ja hygieniamenetelmiä. Käytössäni on ultraäänipesulaite sekä kuumailmasterilaattori, joilla huollan kaikki työvälineet päivittäin. Kutakin asiakasta varten on aina puhtaat ja steriloidut välineet käytössä.

 

 

Koulutus ja kokemus

Yrittäjänä olen vielä ns. lähtökuopissa mutta onnekseni omaan järjestelmällisen ja avoimen luonteen, jonka pohjalta on hyvä ponnistaa.

Lähihoitajaksi olen valmistunut 2009 ja silloin suoritin kuntoutuksen koulutusohjelman. Työharjoitteluja lähihoitajakoulutuksen aikana tein mm. Oulunkylän kuntoutussairaalassa, Helander-kodissa Maunulassa, Seniorisäätiön Pakila-kodissa sekä Kinaporin palvelukeskuksen Kinaporin kammarissa (päivätoiminta). Opiskeluaikana olin kesätöissä Kustaankartanon vanhustenkeskuksen Kuntokartanossa hoitajana.

Lähihoitajaksi valmistumisen jälkeen työskentelin määräaikaisena hoitajana Vanhusten Palvelutaloyhdistyksessä Kampissa päivätoiminnan ohjaajana.

Uutta työpaikkaa etsiessäni lähihoitajan urani ikäihmisten parissa muuttui lastenhoitajan työksi päiväkodissa. Suoritin lasten- ja nuorten hoidon- ja kasvatuksen osaamisalan täydennyskoulutuksena 2011-2012. Siitä lähtien olen ollut työssä eri päiväkodeissa työskennellen eri-ikäisten lasten kanssa.

 

Historian havinaa

Alunperin olen koulutukseltani rakennuspiirtäjä ja LVI-piirtäjä. Uraani kuuluu kokemusta LVI-piirtäjän työstä LVI-Suunnittelutoimisto Enertassa ja Insinööritoimisto Reijo Patronen Oy:ssä. Vuosina 1986-1989 opiskelin Helsingin kauppaoppilaitoksessa markkinointimerkonomiksi. Sen jälkeen työpaikkani oli vuodet 1990-2005 Arkkitehtitoimisto Kaisa Vepsäläinen ja vuodet 2001-2007 Arkkitehtitoimisto Sari Roiha. Muutaman vuoden tein osa-aikaista työtä molemmissa toimistoissa. Tehtäviini kuului molemmissa toimistoissa erilaiset sihteerin tehtävät; palkat, alustava kirjanpito, laskutus jne. Noihin vuosiin kuuluu myös vahvasti tietotekniikan valtaantulo ja onnekseni olen saanut hyvät opit matkaani. 

 

Elämänmuutokset ovat joskus paikallaan!

Työ päiväkodissa ei aina ole ruusuilla tanssimista. Työ itsessään on mukavaa ja palkitsevaa ja henkilökohtaisesti nautin suunnattomasti touhuilusta lasten kanssa vaikka samalla se tuo mukanaan myös suurta vastuuta monen pienen ihmisen elämästä. Kohtaamiset perheiden kanssa voivat olla joskus hyvin haastavia. Päiväkodin henkilökunnan resurssit eivät aina riitä lapsen ja perheen asioiden korjaamiseen varsinkaan jos lapsen vanhemmat ovat asioista eri mieltä.

Henkilökunnan ja johtajiston välillä saattaa myös olla erilaisia näkemyksiä asioista, ja tämä tuottaa työyhteisöissä ristiriitoja ja hankausta.

 

Omalta osaltani ajattelin, että haluan jaksaa työelämässä eläkeikään asti, mikä näillä näkymin on vielä ainakin 10 vuoden päässä. Mukava työparini oli aikeissa hakeutua itse opiskelemaan ja sai myös minut vielä 54 vuotiaana ajattelemaan, että mitä jos minäkin!

Hain Stadin aikuisopistoon opiskelemaan jalkojenhoidon osaamisalaa ja pääsin kouluun.

Opiskelu oli minulle todella antoisaa aikaa, aikaa itselle ja aikaa uuden oppimiselle, koskaan ei ole liian myöhäistä!

Tässä minä siis olen uuden yrittäjyyden kynnyksellä lähihoitajana jalkojenhoidon osaamisalan opinnot suorittaneena ja vielä ihan parhain arvosanoin.

Lämmin kiitos kaikesta kuuluu ihanalle opettajelleni Piialiisa Virtaselle ja ihanille opiskelukavereilleni Lealle, Virvalle, Niinalle, Anne I:lle, Millalle, Anne L:lle ja Arjalle.

Meissä tytöissä on yhteistyöhenkeä ja positiivista energiaa ja sitä tämä maailma kaipaa!!

 

Lämmöllä teille kaikille; Leena Salovaara